Babka waniliowo- kakaowa
Opis
Składniki: koncentrat ciasta składniki: cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, skrobia ziemniaczana, substancje spulchniające (E471, E475), substancja zagęszczająca E466, aromat, barwnik naturalny E100, jaja, olej, woda, kakao, czekolada.
Masa netto: 400 g
Wartość odżywcza | w 100 g produktu |
Wartość energetyczna | 1557 kJ / 371 kcal |
Tłuszcz | 20,27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,00 g |
Węglowodany | 40,31 g |
w tym cukry | 18,35 g |
Białko | 6,26 g |
Sól | 0,00 g |
Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu. Data minimalnej trwałości jest jednocześnie oznaczeniem partii produkcyjnej. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.